Samarbeta med aktivitetsarrangörer

Samarbeta med aktivitetsarrangörer

Idrotts- och friskvårdsaktörer utanför vården är redo att börja samarbeta med förskrivare som vill erbjuda personer stöd till att bli mer fysiskt aktiva. De kan skräddarsy aktivitetslösningar för vårdgivare som har speciella önskemål och tillsammans kan ni arbeta fram former för samverkan som gör att fler människor kan bli fysiskt aktiva och använda motion som medicin.

Aktivitetsarrangörer i Stockholms län är ideella föreningar från föreningslivet och idrottsrörelsen eller privata kommersiella aktörer som erbjuder friskvårdstjänster. På uppdrag av Stockholms läns landsting ansvarar Stockholms Idrottsförbund för rekrytering och kvalitetssäkring av aktivitetsarrangörer. Det betyder att samtliga aktivitetsarrangörer som kan ta emot personer med ett FaR, är utbildade och certifierade av Stockholms Idrottsförbund och Stockholms läns landsting.

Vi hjälper er

Stockholms Idrottsförbund vill hjälpa er att etablera kontakter och samarbeten med idrotts- och friskvårdsaktörer utanför vården. Om du vill veta mer om hur det kan gå till är du välkommen att ta kontakt med Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. på Stockholms Idrottsförbund. Klicka på SÖK så hittar du all information om friskvårds- och aktivitetsarrangörer som är knutna till Stockholms FaR-ledarnätverk. Om du har förslag på idrotts- och friskvårdsaktörer som du tycker borde finnas med på FaRledare.se får du gärna skicka oss ett tips så tar vi kontakt med dem.

far_blue